Κούρτιτς: «Δεν είναι εύκολο να παίζεις συνεχόμενα ματς»

Κούρτιτς: «Δεν είναι εύκολο να παίζεις συνεχόμενα ματς»

Newsroom
 Κούρτιτς: «Δεν είναι εύκολο να παίζεις συνεχόμενα ματς»

bet365

Ο Σλοβένος χαφ του ΠΑΟΚ αναγνώρισε την ανωτερότητα του Αρη στο ντέρμπι του «Κλεάνθης Βικελίδης» αλλά στάθηκε και στις δυσκολίες που καλούνταν να υπερκεράσουν στο «Δικέφαλο του Βορρά».

Την ήττα από τον Αρη γνώρισε απόψε (17/4) ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι του «Κλεάνθης Βικελίδης» και ο Κούρτιτς στάθηκε μετά το ματς στα πολλά «εμπόδια» που είχαν να υπερκεράσουν στον «Δικέφαλο του Βορρά». «Αξιζαν να κερδίσουν γιατί έκαναν περισσότερα πράγματα από εμάς στο γήπεδο. Δεν ψάχνουμε για άλλοθι ή άλλες δικαιολογίες, παρότι δεν είναι καθόλου εύκολο να παίζουμε συνεχόμενα δύσκολα ματς κάθε τρεις μέρες… Δεν είναι εύκολο ούτε βέβαια και τόσο απλό για τον καθένα να βρει την απαιτούμενη συγκέντρωση, όμως εμείς αυτό το έχουμε αντιμετωπίσει πολλές φορές φέτος και πλέον δεν έχουμε τίποτε άλλο από το να δούμε το επόμενο παιχνίδι και να αντιδράσουμε αποτελεσματικά», ανέφερε αρχικά ο Σλοβένος χαφ στη NOVA.

Και συνέχισε. «Εξαρτάται από εμάς στο να βρούμε την απαραίτητη ψυχολογία για να παίξουμε όπως πρέπει προκειμένου να διεκδικήσουμε τους στόχους που απομένουν και στο τέλος να χαμογελάσουμε. Χάσαμε σήμερα όμως δεν μένουμε σε αυτό. Οι αντίπαλοί μας άξιζαν την νίκη αλλά εμείς αξίζουμε πολλά σαν ομάδα και αυτό έχουμε πλέον στο μυαλό μας για να καταφέρουμε αντιδρώντας άμεσα», τόνισε μεταξύ άλλων.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα