Λουτσέσκου: «Δεν είχαμε καθαρό μυαλό και φρεσκάδα»

Λουτσέσκου: «Δεν είχαμε καθαρό μυαλό και φρεσκάδα»

Newsroom
Λουτσέσκου: «Δεν είχαμε καθαρό μυαλό και φρεσκάδα»

bet365

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ αναγνώρισε πως η ομάδα του δεν είχε πολλές πνευματικές δυνάμεις στην ήττα στο ντέρμπι από τον Άρη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στη NOVA:

Για το αν έλειπε καθαρό μυαλό από τον ΠΑΟΚ: «Είναι ξεκάθαρο ότι μας έλειψε το καθαρό μυαλό, η Πέμπτη μας... πήρε πολλές δυνάμεις, κόντρα σε μία ομάδα που δεν κάνει κάτι άλλο πέραν του να ετοιμάζει τα παιχνίδια βδομάδα ανά βδομάδα. Προσπαθήσαμε να πιέσουμε ακόμα και με 10 παίκτες αλλά είναι ξεκάθαρο ότι έλειπε η φρεσκάδα από την ομάδα».

Για το αν τον ανησυχεί το γεγονός ότι πρόκειται για την τέταρτη συνεχόμενη ήττα: «Ήταν τέσσερα δύσκολα παιχνίδια, είναι δύσκολο μέσα σε δύο μέρες να βρεις την πνευματική ενέργεια για να επανέλθεις, σίγουρα όμως θα ανακάμψουμε».

Για την επιστροφή του Ολιβέιρα: «Βήμα βήμα πρέπει να επιστρέψει, είμαστε χαρούμενοι γι'αυτό καθώς είναι ένας ποιοτικός παίκτης».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα