Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Βασικός ο Μαουρίσιο για το ''τριφύλλι''

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Βασικός ο Μαουρίσιο για το ''τριφύλλι''

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Βασικός ο Μαουρίσιο για το ''τριφύλλι''

bet365

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς διατηρεί στην ενδεκάδα τον Μαουρίσιο και αφήνει στον πάγκο τους Λούκας Βιγιαφάνιες και Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο.

Με μόνο μία αλλαγή σε σχέση με το 0-0 στα Ιωάννινα κι αυτή αναγκαστική λόγω της αποβολής του Χουάνκαρ ξεκινά τον Παναθηναϊκό στο αιώνιο ντέρμπι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Η μοναδική θέση που ήταν ανοιχτή βρισκόταν στη μεσαία γραμμή, με τον Σέρβο τεχνικό να διατηρεί τον Μαουρίσιο στο αρχικό σχήμα και να αφήνει στον πάγκο τους Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο και Λούκας Βιγιαφάνιες.

Κάτω από τα δοκάρια ξεκινά ο Μπρινιόλι, αριστερός μπακ ο Σάντσες, δεξιός ο Κώτσιρας και ο Βέλεθ με τον Σένκεφελντ οι δύο στόπερ. Ρούμπεν, Γκατσίνοβιτς και Μαουρίσιο η τριάδα στη μεσαία γραμμή. Στα άκρα της επίθεσης ο Αϊτόρ και ο Παλάσιος, με τον Ιωαννίδη στην κορυφή του 4-3-3.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα