Σίντκλεϊ: «Είμαστε προετοιμασμένοι για το ντέρμπι με τον Άρη»

Newsroom
Σίντκλεϊ: «Είμαστε προετοιμασμένοι για το ντέρμπι με τον Άρη»

bet365

Ετοιμοι για το ντέρμπι και τη νίκη απέναντι στον Άρη είναι ο Σίντκλεϊ Φερέιρα, ο οποίος τόνισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του θα κάνουν τα πάντα για να κατακτήσουν το τρίποντο.

Ο ΠΑΟΚ κοντράρει τις δυνάμεις του στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με τον Άρη (17/4, 19:30, Novasports Prime, Live από το Gazzetta), στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των Play Offs της Super League Interwetten.

Με αφορμή το σημερινό ντέρμπι, ο Βραζιλιάνος μπακ του ΠΑΟΚ, Σίντκλεϊ Φερέιρα τόνισε ότι παρά τα συνεχή παιχνίδια, η ομάδα του είναι έτοιμη για το ματς με τον Άρη και τη νίκη.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Για το κατά πόσο έχουν συνηθίσει οι παίκτες του ΠΑΟΚ τα συνεχόμενα σημαντικά παιχνίδια μέσα σε διάστημα λίγων ημερών:

«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, όμως ο προπονητής μας έχει εξηγήσει όλα όσα χρειάζονται να ξέρουμε και νομίζω πως είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι».

Για το πως περιμένει το παιχνίδι με τον Άρη:

«Όπως είπα προηγουμένως, θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά είμαστε προετοιμασμένοι για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για το αν θεωρεί εύκολο να βρουν κίνητρο μετά τον αποκλεισμό από την Ευρώπη:

«Ήταν πολύ ωραίο το ταξίδι στην Ευρώπη, αλλά τώρα πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι στα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Το επόμενο παιχνίδι είναι αυτό κόντρα στον Άρη και πρέπει να κατακτήσουμε τη νίκη».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα