G-Betting: Τετράδα-φωτιά με απόδοση 17.9

G-Betting G-Betting
G-Betting: Τετράδα-φωτιά με απόδοση 17.9
Οι προβλέψεις της G-Betting για τα σημερινά ματς της Super League Ιnterwetten.

Με 4 αγώνες συνεχίζεται το πρόγραμμα των play off της Super League Interwetten.

Στις 15:30 ο Ατρόμητος υποδέχεται τον ΟΦΗ και θέλει νίκη για να αποσπαστεί από τη Λαμία και να κάνει άλλο ένα βήμα για την σωτηρία. Οι Κρητικοί από την πλευρά τους έχουν καθαρίσει με την υπόθεση-παραμονή εδώ και καιρό. Οι Περιστεριώτες είναι φορμαρισμένοι στα playouts όπως και ο Κουλούρης που οδηγεί εκ του ασφαλούς την ομάδα του. Το κίνητρο του Ατρομήτου θα υπερισχήσει.

Επιλέγουμε νίκη Ατρομήτου στο 2.00

h

Στις 17:15 η Λαμία υποδέχεται τον Ιωνικό σε ματς επιβίωσης για εκείνη, αφού η νίκη είναι μονόδρομος. Οι Φθιωτοί θέλουν να απομακρυνθούν από τον τελευταία Απόλλωνα, ενώ οι Νικαιώτες δείχνουν να αποφεύγουν τον κίνδυνο με τη νίκη κόντρα στον Αστέρα. Η Λαμία ξέρει πολύ καλά πως αν δεν πάρει τη νίκη, θα κινδυνέψει ακόμα και να χάσει τα μπαράζ παραμονής, αφού ο Απόλλωνας έχει κάνει σημαντικά αποτελέσματα στα playoffs.

Διαλέγουμε νίκη Λαμίας στο 1.90

ο

Στις 19:30 έχουμε το ντέρμπι της Θεσσαλονικής μεταξύ Άρη και ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Μπούργος έρχεται από διπλό κόντρα στην ΑΕΚ, ενώ το σύνολο του Λουτσέσκου από την υπερπροσπάθεια και αποκλεισμό κόντρα στη Μαρσέιγ για το Conference League. Η ποιότητα στον μεσοεπιθετικό τομέα (Καμαρά, Μαντσίνι, Ιτούρμπε και Κούρτιτς, Ζίβκοβιτς, Άκπομ) θα φέρει γκολ και από τις δύο ομάδες. Ο Άρης καίγεται για να βγει Ευρώπη, ενώ μπορεί ο ΠΑΟΚ να την κλείδωσε, ωστόσο τα ντέρμπι της πόλης πάντα είναι ξεχωριστά και μάλιστα φέτος δεν τον έχει νικήσει.

Επιλέγουμε goal/goal στο 2.30

u

Τέλος στις 21:30 ο Παναθηναϊκός παίζει με τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι αιωνίων και ψάχνει τρόπο να φτάσει στην επικράτηση για να κάνει βήμα κατάκτησης μία απο τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Στον αντίποδα οι Πειραιώτες θέλουν να εκμεταλλευτούν τυχόν απώλεια του ΠΑΟΚ και με δικό τους διπλό να αγκαλιάσουν τον τίτλο. Οι άμυνες των δύο αντιπάλων δεν εμπνεουν, ενώ επιθετιικά υπάρχουν οι τρόποι για να βρουν ένα ή περισσότερα γκολ. Το ντέρμπι πολύ δύσκολα θα μπορέσει να ξεφύγει από το goal/goal. Στα φετινα τους ματς είχαμε ισοπαλίες.

Διαλέγουμε το goal/goal στο 2.05

r

Oι επιλογές της G-Betting

Ατρομήτος-ΟΦΗ

Λαμια-Ιωνικός

Άρης-ΠΑΟΚ

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

G-Betting
G-Betting