Ο «ζεστός» Ντάουντα των play outs (vids)

Newsroom
Ο «ζεστός» Ντάουντα των play outs (vids)

bet365

Ο Νιγηριανός φορ του Απόλλωνα Σμύρνης συμμετέχει στα τρία από τα τέσσερα γκολ της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» στο μίνι πρωτάθλημα και είναι εκ των κύριων λόγων που το club βρίσκεται σε τροχιά παραμονής.

«Ζωντανός» στο κόλπο της παραμονής έμεινε ο Απόλλων Σμύρνης, που ναι μεν δεν κέρδισε χθες (16/4) το Βόλο όμως τουλάχιστον δεν έχασε (1-1) και αυτόματα βρέθηκε στο «-1» από τη Λαμία που θα υποδεχθεί σήμερα τον Ιωνικό.

Σκόρερ της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» ήταν ο Αμπιόλα Ντάουντα και ο Νιγηριανός φορ πιστοποίησε πως στα play outs βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και αποτελεί την κύρια επιθετική αιχμή της ομάδας του.

Ηδη μάλιστα έφτασε τα δύο προσωπικά γκολ στο έξτρα πρωτάθλημα, ενώ πιστώνεται και την ασίστ για το 1-0 του Φατιόν στο Ηράκλειο όπου ο Απόλλων επικράτησε 2-1, κάτι που σημαίνει πως «συμμετέχει» άμεσα στα τρία από τα τέσσερα γκολ του club στο συγκεκριμένο διάστημα.

Την ίδια στιγμή για εκατοστά ακυρώθηκε ως οφ σάιντ ακόμη ένα τέρμα του στη χθεσινή αναμέτρηση, ενώ στην ήττα της πρεμιέρας στο Περιστέρι απώλεσε μία καλή ευκαιρία σε ένα χρονικό σημείο που το παιχνίδι δεν είχε σκορ.

Στο δημιουργικό κομμάτι στα plus της εν γένει παρουσίας του λογίζεται πως «έφτιαξε» τη φάση του Ιωαννίδη στο 53' του 1-0 επί του Παναιτωλικού και ευρύτερα ο 34χρονος πραγματοποιεί πολύ καλό τουρνουά.

Σε αντίθεση με την κανονική διάρκεια όπου σε 17 συμμετοχές του βρήκε μόνο μία φορά δίχτυα (στο 4-1 από τον Ολυμπιακό στο Φάληρο) και προς στιγμήν τέθηκε εκτός πλάνων και σε διάστημα τεσσάρων μηνών (τέλη Οκτωβρίου-τέλη Φεβρουαρίου) δεν ξεκίνησε ποτέ βασικός αλλά «μέτρησε» μόνο εννέα και ως επί το πλείστων ολιγόλεπτες εμφανίσεις ερχόμενος από τον πάγκο.

Ο ΝΤΑΟΥΝΤΑ ΤΩΝ PLAY OUTS
Αγώνες
: 4
Λεπτά: 273'
Ασίστ: 1
Τελικές: 6


@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα