ΠΑΟΚ: Χωρίς Βιεϊρίνια κόντρα στον Άρη

ΠΑΟΚ: Χωρίς Βιεϊρίνια κόντρα στον Άρη

Newsroom
ΠΑΟΚ: Χωρίς Βιεϊρίνια κόντρα στον Άρη

bet365

Ο ΠΑΟΚ θα παραταχθεί κόντρα στον Άρη την Κυριακή (17/4, 19.30) χωρίς τους Βιεϊρίνια και Καντουρί, ενώ ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν ανακοίνωσε αποστολή.

Ο ΠΑΟΚ κοντράρεται το βράδυ της Κυριακής (17/4, 19.30, NS PRIME) με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης» για την 5η αγωνιστική των play offs. Ο Δικέφαλος θα παραταχθεί χωρίς τους τραυματίες Καντουρί, Βιεϊρίνια και Μιχαηλίδη, την ίδια ώρα που Ραζβάν Λουτσέσκου δεν ανακοίνωσε αποστολή.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ επιστρέφει σε ρυθμούς Super League Interwetten, ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι στην έδρα του Άρη κι έχει ως μοναδικό στόχο τη νίκη. Η προπόνηση του Σαββάτου (16.04) ήταν αφιερωμένη στο κομμάτι της τακτικής, με διάφορες ασκήσεις και δίτερμα με συγκεκριμένες οδηγίες από το τεχνικό επιτελείο, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε και στις στατικές φάσεις.Οι Βιεϊρίνια και Ελ Καντουρί ξεκίνησαν θεραπείες και δεν θα είναι στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου , όπως κι ο Γιάννης Μιχαηλίδης».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα