Μπράτσος: «Το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι γοήτρου, είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά» (vid)

Newsroom
Μπράτσος: «Το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι γοήτρου, είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά» (vid)

bet365

Ο τεχνικός του Βόλου, Κώστας Μπράτσος ανέφερε πως έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του που παρότι έχουν εξασφαλίσει την σωτηρία τους δεν έχασαν από τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη.

Αναλυτικά ο Κώστας Μπράτσος μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV ανέφερε τα εξής:

Για το ότι η ομάδα του έπαιξε ουσιαστικά μόνο για το γόητρο: «Το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι γοήτρου, είναι θέαμα για τους θεατές και αυτό ήρθαμε να κάνουμε και σήμερα».

Για τον αγώνα: «Θεωρώ ότι ήμασταν καλύτεροι στο γήπεδο με βάση την εικόνα μας, είχαμε τις ευκαιρίες, αλλά κάποια λεπτά έλλειψης αυτοσυγκέντρωσης στο τέλος που είναι λογικό και με βάση το κίνητρο, έφεραν το γκολ του αντιπάλου. Το κέντρο της άμυνας μας έχασε την αυτοσυγκέντρωσή του. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την εικόνα των παιδιών, από την αγωνιστική τους συμπεριφορά και την προσπάθεια τους. Είχαμε κάποια προβλήματα της τελευταίας στιγμής και έπρεπε να κάνουμε κάποιες αλλαγές παικτών».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα