Μαρτίνς: «Θα παίξουμε το ντέρμπι των ντέρμπι και θέλουμε να νικήσουμε»

Μαρτίνς: «Θα παίξουμε το ντέρμπι των ντέρμπι και θέλουμε να νικήσουμε»

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς έδωσε το στίγμα του για το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Λεωφόρου την προσεχή Κυριακή.

Ο Μαρτίνς επισήμανε στη NOVA για:

Το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό: Πραγματικά θα παίξουμε το ντέρμπι των ντέρμπι. Το πιο σημαντικό παιχνίδι για τους οπαδούς του Ολυμπιακού. Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για τους οπαδούς των 2 ομάδων. Και οι 2 ομάδες θέλουν τη νίκη γιατί τα κέρδη είναι πολλά. Είμαστε σε θέση να πούμε ευτυχώς πως όλοι οι παίκτες είναι διαθέσιμοι. Δεν έχουμε κρούσματα. Ο Γκάρι έχει επιστρέψει και προπονείται με την ομάδα όλη την εβδομάδα. Ο Μπουχαλάκης είναι τελείως καλά. Η ομάδα έχει προετοιμαστεί πολύ καλά για αυτό το παιχνίδι που έχει μεγάλη σημασία.

Το ότι δεν έχει νίκη με τον Παναθηναϊκό φέτος: Θέλουμε να νικήσουμε. Άρα πρέπει να βάλουμε γκολ.

Το πρόγραμμα: Είμαστε συνηθισμένοι σε αυτές τις συνεχόμενες υποχρεώσεις. Όλες οι ομάδες έχουν πράγματα να κερδίσουν. Είμαστε συγκεντρωμένοι και θέλουμε να πάμε καλά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα