Super League Interwetten: Ο Βόσνιος Νταμπάνοβιτς στο ντέρμπι «αιωνίων», Πορτογάλος στο Άρης - ΠΑΟΚ

Newsroom
Super League Interwetten: Ο Βόσνιος Νταμπάνοβιτς στο ντέρμπι «αιωνίων», Πορτογάλος στο Άρης - ΠΑΟΚ

bet365

Η ΚΕΔ όρισε τον Νίκολα Νταμπάνοβιτς για το μεγάλο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής των Play Off μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού. Ο Πορτογάλος Λουίς Γκοντίνιο στο Άρης-ΠΑΟΚ.

Για δεύτερη φορά τη φετινή σεζόν και πέμπτη συνολικά, ο Νίκολα Νταμπάνοβιτς θα διευθύνει αγώνα ελληνικού πρωταθλήματος, καθώς η ΚΕΔ τον όρισε για το ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού την Κυριακή (17/04, 21:30).Ο Νταμπάνοβιτς σφύριξε φέτος το Ιωνικός-Ατρόμητος 2-1, ενώ πέρυσι ήταν η «σφυρίχτρα» στους αγώνες Ολυμπιακός-ΑΕΚ 2-0 και ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 3-1.

Για βοηθούς θα έχει τους συμπατριώτες του Βλάνταν Τοντόροβιτς, Μιλούτιν Ντούκιτς και τέταρτο τον Τζοβάρα, με VAR τον Πορτογάλο Μπρούνο Εστέβες, και τον Σαμοΐλη.

Στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, μεταξύ Άρη και ΠΑΟΚ, η ΚΕΔ όρισε τον Λουίς Γκοντίνιο, από τη δεύτερη κατηγορία της UEFA, ο οποίος για βοηθούς θα έχει τους συμπατριώτες του Ρουί Τεϊσέιρα, Βάλτερ Ρούφο, 4ος ο Τζήλος και στο VAR τον Μπρούνο Εστέβες με τον Παπαδάκη.

Στα Γιάννενα για το ΠΑΣ - ΑΕΚ θα βρίσκεται ο Μανούχος, με τον Μπρούνο Εστέβες να εκτελεί κι εδώ χρέη VAR, έχοντας αναλάβει. Από εκεί και πέρα στο Απόλλων - Βόλος ορίστηκε ο Διαμαντόπουλος με VAR τον Φωτιά, στο Παναιτωλικός - Αστέρας Τρίπολης ο Γκορτσίλας με VAR τον Ζαμπάλα, στο Ατρόμητος - ΟΦΗ ο Ευαγγέλου με VAR τον Μανούχο και στο Λαμία - Ιωνικός ο Κουτσιαύτης με VAR τον Καραντώνη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα