Ατρόμητος: Επέστρεψαν οι Ροτάριου, Παπαδόπουλος

Ατρόμητος: Επέστρεψαν οι Ροτάριου, Παπαδόπουλος

Newsroom
Ατρόμητος: Επέστρεψαν οι Ροτάριου, Παπαδόπουλος

bet365

Την προετοιμασία για τον Κυριακάτικο αγώνα με τον ΟΦΗ στο Περιστέρι ξεκίνησε ο Ατρόμητος, με τον Κρις Κόουλμαν να έχει κανονικά στην διάθεσή του τους Ροτάριου και Παπαδόπουλο.

Μετά τη σημαντική νίκη μέσα στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού, ο Ατρόμητος υποδέχεται την Κυριακή τον ΟΦΗ, θέλοντας τη νίκη για να εξασφαλίσει ουσιαστικά την παραμονή του στην Super League. Η προετοιμασία για την αναμέτρηση αυτή ξεκίνησε με τον Κρις Κόουλμαν να έχει στη διάθεσή του τους Ντόριν Ροτάριου, ο οποίος ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος του κανονικού προγράμματος και στη συνέχεια για προληπτικούς λόγους ακολούθησε ατομικό, αλλά και τον Κυριάκο Παπαδόπουλο που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις του στο γόνατο.

Στον αντίποδα ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Δημήτρης Χατζηισαΐας, ενώ πρόγραμμα αποφόρτισης επιλέχθηκε να ακολουθήσει ο Πάτρικ Σάλομον.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα