Λούκας Σάσα: «Σημασία δεν έχει πώς θα παίξεις αλλά πώς θα κερδίσεις»

Λούκας Σάσα: «Σημασία δεν έχει πώς θα παίξεις αλλά πώς θα κερδίσεις»

Newsroom
Λούκας Σάσα: «Σημασία δεν έχει πώς θα παίξεις αλλά πώς θα κερδίσεις»

bet365

Ο Λούκας Σάσα εκτίμησε ότι ο Άρης είχε ανάγκη από μια νίκη σαν αυτή απέναντι στην ΑΕΚ καθώς επίσης ότι τα αποτελέσματα που προηγήθηκαν δεν ήταν αυτά που ήθελε η ομάδα του.

Ο Βραζιλιάνος μέσος σκόραρε για δεύτερη φορά φέτος έπειτα από το γκολ που είχε σημειώσει στην εκτός έδρας νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης. Μιλώντας στα κανάλια Cosmote υποστήριξε ότι η ομάδα του είχε ανάγκη από μια νίκη σαν τη σημερινή απέναντι στην ΑΕΚ. «Ήταν δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα. Είναι σημαντικό ότι κάναμε την πρώτη νίκη μας στα Playoffs έπειτα από κάποια αποτελέσματα τα οποία δεν ήταν αυτά που θα θέλαμε. Τώρα θα ηρεμήσουμε για μία-δύο ημέρες για να αρχίσουμε την προετοιμασία μας για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ».

Σε ερώτηση για την εμφάνιση της ομάδας κι αν αυτή θα ενισχύσει την πίστη της ομάδας, απάντησε… «κάθε παιχνίδι στα Playoffs είναι μια μεγάλη μάχη. Θεωρώ ότι ήμασταν απόλυτα έτοιμοι για να έρθουμε να κερδίσουμε. Η ΑΕΚ έχει βελτιωθεί στα Playoffs. Σε τέτοια παιχνίδια δεν έχει σημασία αν θα παίξεις καλά ή όχι αλλά πώς θα κερδίσεις».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα