Μπούργος: «Το άξιζαν οι ποδοσφαιριστές μου»

Μπούργος: «Το άξιζαν οι ποδοσφαιριστές μου»

Newsroom
Μπούργος: «Το άξιζαν οι ποδοσφαιριστές μου»

bet365

Ο Χερμάν Μπούργος μίλησε για τη δικαίωση της προσπάθειας των ποδοσφαιριστών του έπειτα από τη νίκη επί της ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.

Ο Αργεντίνος προπονητής του Άρη μίλησε στα κανάλια Cosmote έπειτα από τη σπουδαία νίκη της ομάδας του επί της ΑΕΚ η οποία την έφερε μόνη στην 3η θέση της βαθμολογίας. «Για μας ήταν ένας αγώνας που είχε χαρακτήρα τελικού. Ήταν πολύ δύσκολο να τα καταφέρουμε γι’ αυτό είμαι χαρούμενος για τους ποδοσφαιριστές μου. Κάθε παιχνίδι έχει στοιχεία τελικού σ’ αυτή τη φάση του Πρωταθλήματος», είπε ο Χερμάν Μπούργος και ρωτήθηκε για το αν αυτό το αποτέλεσμα στοιχειοθετεί δικαίωση και για τις επιλογές του. «Τα παιδιά έκαναν εξαιρετικά δουλειά, πραγματικά πάλεψαν γι’ αυτό που τελικώς κατέκτησαν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα