AEK - Άρης: Γκολ ο Σάσα και 2-1, μέσω VAR ξανά το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους στο ΟΑΚΑ! (vid)

Newsroom
AEK - Άρης: Γκολ ο Σάσα και 2-1, μέσω VAR ξανά το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους στο ΟΑΚΑ! (vid)

bet365

Ο Λούκας Σάσα σκόραρε μετά από εκτέλεση κόρνερ του ΠΑΙΚΤΗΣ και έπειτα από αδυναμία της άμυνας της ΑΕΚ να απομακρύνει την μπάλα από την περιοχή και έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στον Άρη με τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού στο Ολυμπιακό Στάδιο!

Προσωρινή αποδείχθηκε η ισοφάριση της ΑΕΚ με το εκπληκτικό γκολ του Ρότα για το 1-1, αφού στο 60ό λεπτό ο Άρης ξαναπήρε το προβάδισμα στο ματς του ΟΑΚΑ!

Ο Ιτούρμπε εκτέλεσε το κόρνερ από τα αριστερά, ο Αραούχο έστρωσε άθελά του την μπάλα στον Καμαρά ο οποίος με δυνατό δεξί σουτ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Τσιντώτα. Παρ' όλα αυτά, στην εξέλιξη της φάσης ο Κριχόβιακ έκανε «τσαφ» και δεν κατάφερε να απομακρύνει την μπάλα, και κάπου εκεί επενέβη ο Σάσα ο οποίος πήρε την κεφαλιά γράφοντας το ΑΕΚ - Άρης 1-2.

Μάλιστα, αρχικά το γκολ ακυρώθηκε με υπόδειξη του βοηθού για οφσάιντ του μέσου του Άρη, όμως μετά από παρέμβαση του VAR κατοχυρώθηκε κανονικά.

Δείτε το γκολ του Βραζιλιάνου που έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα