Παναθηναϊκός: Χωρίς Χουάνκαρ με Ολυμπιακό

Παναθηναϊκός: Χωρίς Χουάνκαρ με Ολυμπιακό

Newsroom
Παναθηναϊκός: Χωρίς Χουάνκαρ με Ολυμπιακό

bet365

Ο Ισπανός μπακ του «τριφυλλιού» αποβλήθηκε στο ματς των «Ζωσιμάδων» και θα απουσιάσει από το ντέρμπι των «αιωνίων».

Χωρίς τον Χουάνκαρ θα υποδεχθεί ο Παναθηναϊκός τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι των «αιωνίων» που ακολουθεί στις 17 του μηνός. Ο Ισπανός αριστερός μπακ των «πράσινων» αποβλήθηκε σήμερα στο 80' της αναμέτρησης του «τριφυλλιού» με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα (0-0) και αυτόματα θα εκτίσει ποινή μίας αγωνιστικής.

Οι «πράσινοι» διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον Ούγγρο ρέφερι Βαντ για την απόφασή του αυτή (ήταν για αγκωνιά στον Περέα) και προς στιγμήν προκλήθηκε ένταση, όμως δεν άλλαξε ούτε μέσω του VAR.

Μάλιστα μέσω των social media σχολίασαν χαρακτηριστικά: «80' Απίθανο! Ο διαιτητής δείχνει απευθείας κόκκινη κάρτα στον Χουάνκαρ με τον Περέα να πέφτει στο έδαφος, σε φάση που εάν έχει γίνει κάτι είναι κίτρινη κάρτα. Μετά από τρία λεπτά σε ενδοσυνεννόηση με το VAR ο διαιτητής επιμένει».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα