«Η ΑΕΚ έστειλε άνθρωπο να τσεκάρει τον Βαντίμ Ράτσα» (vid)

«Η ΑΕΚ έστειλε άνθρωπο να τσεκάρει τον Βαντίμ Ράτσα» (vid)

Newsroom
 «Η ΑΕΚ έστειλε άνθρωπο να τσεκάρει τον Βαντίμ Ράτσα» (vid)

bet365

Στη Ρουμανία μετέδωσαν πως η Ενωση παρακολουθεί την περίπτωση του 29χρονου διεθνή Μολδαβού ανασταλτικού μέσου της Βολουντάρι.

Την περίπτωση του Βαντίμ Ράτσα φέρεται να «κοιτά» η ΑΕΚ σύμφωνα με την ρουμανική ιστοσελίδα «Prosport», η οποία μετέδωσε σήμερα (10/4) πως άνθρωπος της Ενωσης παρακολούθησε εσχάτως εν δράση τον αμυντικό χαφ της Βολουντάρι.

Ο Μολδαβός μέσος μετρά φέτος 34 συμμετοχές, 7 γκολ και 4 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ είναι εν ενεργεία διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του (24 εμφανίσεις/1 γκολ).

Ο 29χρονος μετρά στο παλμαρέ του δύο πρωταθλήματα της πατρίδας του με τη Σέριφ και ένα Κύπελλο ως παίκτης της Μιλσάμι και όπως σχολιάζει το σχετικό δημοσίευμα «οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν εντυπωσιαστεί από τις εμφανίσεις του και έστειλαν εκπρόσωπο να τον παρακολουθήσει». Παράλληλα αναφέρεται πως τον «τσεκάρουν» η Βίντι της Ουγγαρίας και η Αλ Φατέχ της Σαουδικής Αραβίας.


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα