Ο Ζαμπά θα προπονείται με τον ΠΑΟΚ Β’

Ο Ζαμπά θα προπονείται με τον ΠΑΟΚ Β’

Ο Ζαμπά θα προπονείται με τον ΠΑΟΚ Β’

bet365

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα κατά τη διάρκεια της προπόνησης του Σαββάτου (9/4) και η πρώτη απόφαση Μπότο-Λουτσέσκου είναι ο «υποβιβασμός» του στον ΠΑΟΚ Β.

Ο Λέο Ζαμπά μέχρι νεωτέρας θα προπονείται υπό τις οδηγίες του Πάμπλο Γκαρσία με την ομάδα του ΠΑΟΚ Β μετά το πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε κατά τη διάρκεια της χτεσινής προπόνησης.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, που στο πρόσφατο παρελθόν είχε «χαριστεί» στον Βραζιλιάνο για ανάλογες συμπεριφορές, αυτή τη φορά έγινε έξαλλος μαζί του και τον έδιωξε από την προπόνηση.

Η διοίκηση του «Δικεφάλου» κάλεσε τον ποδοσφαιριστή σε απολογία, αναφορικά με το ύψος της τιμωρίας του, πάντως η πρώτη απόφαση του Ρουμάνου τεχνικού και του Πορτογάλου μέσω του αθλητικού διευθυντή, Ζοσέ Μπότο, είναι να προπονείται, πλέον, υπό τις οδηγίες του Πάμπλο Γκαρσία στον ΠΑΟΚ Β.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός, όχι μόνο δεν αποδέχθηκε την «τιμωρία» του, αλλά προχώρησε σε μια όχι και τόσο ώριμη ενέργεια από την πλευρά του, καθώς από χτες το βράδυ έχει «κατεβάσει» από τον προσωπικό λογαριασμό στο Instagram όλες τις φωτογραφίες που σχετίζονται με τον ΠΑΟΚ.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα