ΠΑΟΚ: Πειθαρχικό και απολογία για Ζαμπά

ΠΑΟΚ: Πειθαρχικό και απολογία για Ζαμπά

Newsroom
ΠΑΟΚ: Πειθαρχικό και απολογία για Ζαμπά

bet365

Στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ σημειώθηκε ένα πειθαρχικό παράπτωμα από τον Λέο Ζαμπά, το οποίο υπέπεσε στην αντίληψη του Ραζβάν Λουτσέσκου και για το οποίο ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής έχει κληθεί να δώσει εξηγήσεις.

Το συγκεκριμένο ζήτημα, που είναι σε γνώση της διοίκησης και της τεχνικής ηγεσίας του «Δικεφάλου», θα το χειριστούν αρμοδίως ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Ζοσέ Μπότο μαζί με τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής είχε ένα επεισόδιο με συμπαίκτη του στην προπόνηση της ομάδας, με τον Ρουμάνο προπονητή να γίνεται έξαλλος με την συμπεριφορά του, καθώς έχει ξεκαθαρίσει προς όλους ότι δεν πρόκειται να ανεχτεί τέτοιες συμπεριφορές από κανέναν εντός των αποδυτηρίων της ομάδας.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα