Τεννές: «Θα το παλέψουμε με περισσότερες ελπίδες» (vid)

Newsroom
Τεννές: «Θα το παλέψουμε με περισσότερες ελπίδες» (vid)

bet365

Για τις μεγαλύτερες πιθανότητες παραμονής που έχει πλέον ο Απόλλων Σμύρνης μίλησε ο τεχνικός της Ελαφράς Ταξιαρχίας μετά το διπλό επί του ΟΦΗ.

Όσα είπε ο Μπάμπης Τεννές στην Cosmote TV:

«Νομίζω ότι θα μπορέσουμε να το παλέψουμε με περισσότερες πιθανότητες και ελπίδες. Μια μεγάλη νίκη απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Δεχθήκαμε πίεση στο πρώτο μέρος, στο δεύτερο λειτουργήσαμε καλά αμυντικά. Σπουδαία νίκη, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε σοβαροί και πειθαρχημένοι. Οι δυνατότητες των παικτών ήταν δεδομένες και πριν έρθω. Επενδύσαμε λίγο στην ψυχολογία και στο πειθαρχημένο παιχνίδι και αυτό βγήκε μέσα στο γήπεδο. Τα συγχαρητήρια αξίζουν στους παίκτες γιατί αυτοί έχουν φέρει την ομάδα στο να μπορεί να ελπίζει ότι θα τα καταφέρει».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα