ΠΑΣ Γιάννινα: Εκτός Κόντε, Ντομίνγκεθ

Newsroom
ΠΑΣ Γιάννινα: Εκτός Κόντε, Ντομίνγκεθ

bet365

Ο Ισπανός φορ δεν συμπεριλήφθηκε τελικά στην αποστολή για το αυριανό ματς με τον Παναθηναϊκό και μετατέθηκε για το μέλλον η επιστροφή του στα γήπεδα.

Χωρίς τον Κόντε θα υποδεχθεί τελικά ο ΠΑΣ Γιάννινα αύριο (10/4) τον Παναθηναϊκό, καθώς ο Ισπανός επιθετικός έμεινε εκτός αποστολής του αγώνα. Αυτόματα μετατίθεται για το μέλλον η επιστροφή του στα γήπεδα μετά τη ρήξη χιαστού που υπέστη στις αρχές της σεζόν.

Αντίθετα ο Μεταξάς υπολογίζει στον Πίρσμαν που αποθεραπεύτηκε, όπως και στον Ποζνάνσκι που δεν έχει κάτι σοβαρό. Νοκ άουτ είναι και ο Ντομίνγκεθ και η αποστολή του «Αγιαξ της Ηπείρου» αποτελείται από τους Λοντίγκιν, Σούλη, Σάλιακα, Παντελάκη, Καραχάλιο, Κάργα, Μπρένερ, Περέα, Ποζνάνσκι, Εραμούσπε, Σνάιντερ, Μορέιρα, Λώλη, Σιόντη, Οικονομόπουλο, Στάνκο, Γκαρντάβσκι, Πίρσμαν και Λιάσο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα