Το pasillo των «μικρών» του ΟΦΗ σε εκείνους του Παναθηναϊκού (vid)

Newsroom
Το pasillo των «μικρών» του ΟΦΗ σε εκείνους του Παναθηναϊκού (vid)

bet365

Οι Κρητικοί υποδέχθηκαν με έναν ξεχωριστό τρόπο τους «πράσινους» στο παιχνίδι τους για το πρωτάθλημα της Κ19.

Σε εξέλιξη είναι το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα της Κ19, όπου το «τριφύλλι» την περασμένη εβδομάδα κατέκτησε μαθηματικά τον τίτλο.

Οι Κρητικοί σε μία όμορφη κίνηση υποδέχθηκαν τους «πράσινους» με pasillo, αναγνωρίζοντας με αυτόν τον τρόπο την επιτυχία τους.

Ο ΟΦΗ είχε προχωρήσει σε ανάλογη κίνηση και πριν από δύο χρόνια, όταν σε επίπεδο ανδρών είχε προχωρήσει σε pasillo όταν και φιλοξένησε τον Ολυμπιακό στα play offs της σεζόν 2019/20.

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος ο πρωταθλητής Παναθηναϊκός επικράτησε με 3-0 των Κρητικών. Δύο τέρματα πέτυχε ο Μπιλάλ, στο 30' και 46' και ένα ο Ποπιέλα στο 77'.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΟΦΗ: Μιράσι, Καρανδινός, Κορνιλάκης, Χνάρης, Γωνιωτάκης, Λελέκας, Ζαχαριουδάκης, Αποστολάκης, Θεοδοσουλάκης, Λαμάι, Φαστάκης.

Παναθηναϊκός: Λίλο, Ζαφείρης (70′ Καμαρός), Παυλάκης (35′ Κολόμπο), Καρνέσης, Προδρομίτης, Πορφυρόπουλος, Κυριόπουλος (70′ Ποπιέλα), Λιατίφης (70′ Νταμπίζας), Μπιλάλ, Καλοσκάμης, Τόρρα (41′ Βολάκης).

..

...

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα