ΑΕΚ: Ραντεβού με Ιντεπεντιέντε και έπειτα απαντάει στην Ένωση ο Μπεναβίδες

ΑΕΚ: Ραντεβού με Ιντεπεντιέντε και έπειτα απαντάει στην Ένωση ο Μπεναβίδες

ΑΕΚ: Ραντεβού με Ιντεπεντιέντε και έπειτα απαντάει στην Ένωση ο Μπεναβίδες

bet365

Ο εκπρόσωπος του Ουρουγουανού χαφ θα συναντηθεί άμεσα με τους ανθρώπους της Ιντεπεντιέντε κι έπειτα ο παίκτης θα απαντήσει στην πρόταση της ΑΕΚ.

Νούμερο 1 μεταγραφικός στόχος της ΑΕΚ είναι ο Κάρλος Μπεναβίδες της Ιντεπεντιέντε του οποίου το συμβόλαιο εκπνέει το προσεχές καλοκαίρι.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά χθες (08/04) από τον Τύπο της Αργεντινής, η Ένωση έχει καταθέσει ήδη την πρόταση της στον 24χρονο για συμβόλαιο έως το 2026 και είναι πλέον σε στάση αναμονής.

Ο Ουρουγουανός χαφ, στα 24 του χρόνια, φέρεται πρόθυμος να κάνει το βήμα στην Ευρώπη και η πρόταση της ΑΕΚ κρίνεται ιδιαίτερα κολακευτική. Έχει μάλιστα ήδη κάνει κάποιες συζητήσεις με τους ιθύνοντες της ομάδας του για την ανανέωση του συμβολαίου, που δεν είχαν ευτυχή κατάληξη για τους Αργεντινούς!

Ωστόσο επιθυμεί να εξαντλήσει κάθε περιθώριο συζήτησης με τον σύλλογό του, προτού απαντήσει στους «κιτρινόμαυρους», κυρίως για λόγους ηθικής και σεβασμού. Μετά και την τελική συνάντηση της διοίκησης της Ιντεπεντιέντε με τον μάνατζερ του παίκτη, που αναμένεται να γίνει τα επόμενα 24ωρα, ο 24χρονος χαφ θα απαντήσει στην πρόταση της «Ένωσης».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα