Θύρα 7: «Κλειστό το πέταλο στο φιλικό με την Σαχτάρ ως ένδειξη διαμαρτυρίας»

Θύρα 7: «Κλειστό το πέταλο στο φιλικό με την Σαχτάρ ως ένδειξη διαμαρτυρίας»

Newsroom
Θύρα 7: «Κλειστό το πέταλο στο φιλικό με την Σαχτάρ ως ένδειξη διαμαρτυρίας»

bet365

Κλειστό θα παραμείνει το πέταλο της Θύρας 7 στο φιλικό παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Σαχτάρ Ντόνετσκ με τον σύνδεσμο οργανωμένων των Πειραιωτών να αρνείται όπως υποστήριξε στην ανακοίνωσή του να «αναμειχθεί σε πολιτικά παιχνίδια».

Χωρίς κόσμο στο πέταλο του Γ. Καραϊσκάκης, θα υποδεχθεί σήμερα (09/04) ο Ολυμπιακός την ουκρανική Σαχτάρ Ντόνετσκ, ένας διεθνής φιλικός αγώνας που προγραμματίστηκε για να στείλει μήνυμα ειρήνης και κατάπαυσης του πυρός.

Ο σύνδεσμoς οργανωμένων των «Ερυθρόλευκων» με ανακοίνωσή του, τόνισε ότι θα απέχει από το φαληρικό στάδιο, καθώς «δεν αναμειγνύεται σε πολιτικά παιχνίδια που οδηγούν σε άδικους πολέμους και θανάτους αμάχων και αθώων πολιτών!».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Θύρας 7:

ΚΛΕΙΣΤΟ το πέταλο της ΘΥΡΑΣ 7

Με αφορμή τον σημερινό φιλικό αγώνα της ομάδας μας,ενημερώνουμε ότι η θέση μας είναι ΞΕΚΑΘΑΡΗ!

Η ΘΥΡΑ 7 δεν μπαίνει σε διαδικασία διαχωρισμού των οπαδών της,είναι το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ οπαδικό κίνημα στην Ελλάδα,σε αυτήν ΣΥΝΥΠΑΡΧΟΥΝ όλες οι απόψεις και θεωρούνται ΙΣΟΤΙΜΕΣ και ΣΕΒΑΣΤΕΣ!

ΔΕΝ ΑΝΑΜΕΙΓΝΥΕΤΑΙ σε πολιτικά παιχνίδια που οδηγούν σε άδικους πολέμους και θανάτους αμάχων και αθώων πολιτών!

Ο συγκεκριμένος πόλεμος που ξεκίνησε από το 2014 και έχει στιγματιστεί από εγκλήματα και των ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΩΝ πρέπει να σταματήσει!
Δεν έχει σημασία αν τους πολέμους τους κάνουν οι ΗΠΑ,ή η Ρωσία!

Όπως ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ τον συγκεκριμένο πόλεμο στην Ουκρανία,με τον ΙΔΙΟ ΖΗΛΟ έπρεπε να ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ από όλους και η επίθεση του ΝΑΤΟ στη Σερβία το 1999,όπως και τόσοι άλλοι πόλεμοι στο παρελθόν!

Να θυμίσουμε στον Κύριο Ζελένσκι,ότι υπάρχει ευρωπαϊκό κράτος,πέραν της Ουκρανίας που εδώ και 48 χρόνια βρίσκεται στο έδαφος της κατοχικός στρατός και είναι η ΚΥΠΡΟΣ!
Ίσως οι σχέσεις του με την Τουρκία,τον έκαναν να το ξεχάσει...

Πέραν όλων των παραπάνω οι ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΙ δεσμοί μας με άλλες ομάδες,δεν μας επιτρέπουν να ταχθούμε υπέρ της μιας ή της άλλης πλευράς!

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ,ως ένδειξη διαμαρτυρίας θα κρατήσουμε το πέταλο μας ΚΛΕΙΣΤΟ!

Η ΘΥΡΑ 7 δεν είναι υπέρ των διαχωρισμών!
Είμαστε υπέρ της ΕΙΡΗΝΗΣ,στηρίζουμε κάθε προσπάθεια ώστε να επανέλθει αυτή και να σταματήσουν να χάνονται μάταια ανθρώπινες ζωές!

Όλοι στο Παπαστράτειο σήμερα στις 19:15 για τον αγώνα της ομάδας Πόλο, να πάρουμε την πρόκριση!

Υ.Γ 1 ΜΟΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
Υ.Γ 2 NO POLITICA

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα