ΠΑΟΚ: Ο Ζοσέ Μπότο διαψεύδει τα σενάρια περί Σπέτσια

ΠΑΟΚ: Ο Ζοσέ Μπότο διαψεύδει τα σενάρια περί Σπέτσια

ΠΑΟΚ: Ο Ζοσέ Μπότο διαψεύδει τα σενάρια περί Σπέτσια

bet365

Ο Πορτογάλος αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ διέψευσε τα σενάρια που θέλουν την Σπέτσια να ενδιαφέρεται να συνεργαστεί μαζί του από την επόμενη περίοδο.

Την Τρίτη (5/4) η ιταλική ιστοσελίδα tuttomercatoweb, με αφορμή την παρουσία του Αντονέλο Πρέιτι στις εξέδρες της Λεωφόρου την Κυριακή (3/4) για τον αγώνα Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ (2-1), τον συνέδεσε με τον ΠΑΟΚ.

Μία ημέρα αργότερα η ιστοσελίδα «calciospezia» ανέφερε το ενδιαφέρον της Σπέτσια για τον Πορτογάλο αθλητικό διευθυντή του ΠΑΟΚ, Ζοσέ Μπότο, για την ερχόμενη σεζόν, συνδέοντάς το με την «αποκάλυψη» της προηγούμενης ημέρας του tuttomercatoweb.

Τίποτα απ’ τα δύο δεν ισχύουν, πολύ περισσότερο το δεύτερο σενάριο που θέλει τον Πορτογάλο αθλητικό διευθυντή του «Δικεφάλου» να συζητάει με άλλη ομάδα τέσσερις μήνες μετά την έλευση του στην Τούμπα.

«Θα ήμουν τρελός να φύγω από μια ομάδα δύο μήνες πριν την πιθανότητα να κατακτήσει ευρωπαϊκό τίτλο», έλεγε χαριτολογώντας στο περιβάλλον του ο Ζοσέ Μπότο θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να υποβιβαστεί η σοβαρότητα τέτοιου ενδεχομένου γενικά.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα