Ολυμπιακός: Η στασιμότητα στο συβόλαιο του Ελ Αραμπί και οι επόμενες εξελίξεις

Ολυμπιακός: Η στασιμότητα στο συβόλαιο του Ελ Αραμπί και οι επόμενες εξελίξεις

Ολυμπιακός: Η στασιμότητα στο συβόλαιο του Ελ Αραμπί και οι επόμενες εξελίξεις

bet365

Ο 35χρονος διεθνής φορ εξακολουθεί να θέλει να συνεχίσει στον Ολυμπιακό όμως προς στιγμήν τα πράγματα είναι... παγωμένα για το συμβόλαιό του.

Από τον περασμένο Νοέμβριο έχει αρχίσει ουσιαστικά μία προσπάθεια αλλά και γενικότερα συζητήσεις γύρω από το νέο συμβόλαιο του Γιουσέφ Ελ Αραμπί, που εφόσον κλείσει θα είναι το τρίτο κατά σειρά του στον Ολυμπιακό. Μέχρι στιγμής όμως οριστική ή τελική συμφωνία των δύο πλευρών δεν υφίσταται παρότι ο παίκτης συνεχίζει να θέλει να μείνει στο Λιμάνι.

Συζητήσεις είχαν δεδομένα γίνει και τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο ενώ έγιναν και άλλες προσπάθειες μετά τα Χριστούγεννα. Σε αυτή τη φάση τα πράγματα δείχνουν μάλλον... παγωμένα.

Στάσιμα δηλαδή. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα υπάρξει ξανά συζήτηση για το καινούριο συμβόλαιο του Ελ Αραμπί ούτε πως σε αυτή τη φάση δεν υπάρχουν ακόμα πιθανότητες παραμονής του στον Ολυμπιακό.

Ωστόσο προς το παρόν δεν υπάρχει ουσιαστική θετική εξέλιξη αλλά ούτε και οριστική αρνητική εξέλιξη. Υπάρχει ένα... παράθυρο για νέες συζητήσεις ακόμα και μέσα στον Μαϊο. Με άλλα λόγια ίσως ακόμα και έως την τελευταία στιγμή το θέμα Ελ Αραμπί θα απασχολεί τον Ολυμπιακό. Ανεξάρτητα πάντως από την παραμονή του ή όχι οι Πειραιώτες θα ψαχτούν και για άλλον φορ (το έχουν κάνει από τον Γενάρη) ενόψει καλοκαιριού. Ενδεχομένως να ψαχτούν και για βασικό στράικερ, κάτι που θα επηρεάσει είτε τον Ελ Αραμπί είτε τον Τικίνιο. Ο Ελ Αραμπί στον Ολυμπιακό έχει 142 αγώνες με 73 γκολ και 18 ασίστ.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα