Ολυμπιακός: Το τραπέζι της ομάδας και οι επισημάνσεις Μαρτίνς

Ολυμπιακός: Το τραπέζι της ομάδας και οι επισημάνσεις Μαρτίνς

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Το τραπέζι της ομάδας και οι επισημάνσεις Μαρτίνς

bet365

Το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού είχε προγραμματίσει να γευματίσει σε μαγαζί στον Πειραιά ενώ ο Πορτογάλος τεχνικός ανέλυσε σε βίντεο το τι δεν πήγε καλά με την ΑΕΚ.

Ημέρα γεύματος για το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι η Πέμπτη υπό την έννοια πως η ομάδα είχε προγραμματίσει να φάει όλη μαζί σε μαγαζί στον Πειραιά. Φυσικά υπάρχει και προγραμματισμένη προπόνηση ενώ ενδέχεται το Σαββατοκύριακο οι παίκτες να είναι ελεύθεροι (έχοντας ρεπό).

Ο Μαρτίνς από την πλευρά του προφανώς και ασχολήθηκε με το Ολυμπιακός - ΑΕΚ. Έδειξε σε βίντεο τα πιο σημαντικά κομμάτια / σκέλη του αγώνα της περασμένης Κυριακής. Απευθυνόμενος προς τους παίκτες του τόνισε πως είχε περισσότερα παράπονα από το α' μέρος και ότι στο β' μέρος υπήρξε μία πολύ πιο μεγάλη βελτίωση. Στάθηκε επίσης και σε μεμονωμένες αντιδράσεις παικτών του που έδωσαν τη δυνατότητα στην ΑΕΚ να κάνει επιθέσεις που έθεσαν σε κίνδυνο την εστία του Βατσλίκ αλλά και στις στατικές φάσεις καθώς ο Ολυμπιακός δέχθηκε ξανά από κόρνερ γκολ.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα