Ολυμπιακός: Υπάρχει διαφορά με Ελ Αραμπί, αλλά δεν είναι αγεφύρωτη

Ολυμπιακός: Υπάρχει διαφορά με Ελ Αραμπί, αλλά δεν είναι αγεφύρωτη

Ολυμπιακός: Υπάρχει διαφορά με Ελ Αραμπί, αλλά δεν είναι αγεφύρωτη

bet365

Με αφορμή την παρουσία του μάνατζερ του Αραμπί στην Αθήνα, το Gazzetta καταγράφει τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί σχετικά με το θέμα του συμβολαίου του Μαροκινού στον Ολυμπιακό.

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί είναι ενδεχομένως η καλύτερη μεταγραφή που έχει κάνει εδώ και πολλά χρόνια ο Ολυμπιακός. Διανύοντας την τρίτη σεζόν της καριέρας του με τους «ερυθρόλευκους», ένα από τα βασικά ζητήματα της ομάδας ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου είναι αν ο Μαροκινός θα συνεχίσει να σκοράρει με τους πρωταθλητές Ελλάδας. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και το ερώτημα είναι αν το επεκτείνει ή όχι. Ολόκληρος ο οργανισμός τρέφει απεριόριστο σεβασμό στο πρόσωπο του 35χρονου στράικερ, ο οποίος αυτήν την τριετία έχει ξελασπώσει μπόλικες φορές την ομάδα, έχει σημειώσει καταπληκτικά γκολ, κρίσιμα γκολ και έχει χαρίσει νίκες και προκρίσεις στην Ευρώπη. Είναι δεδομένο ότι η διοίκηση θέλει να κρατήσει τον Αραμπί, ενώ ανάλογη είναι και η επιθυμία του ποδοσφαιριστή. Στον Ολυμπιακό άλλωστε έχει περάσει πολύ όμορφα χρόνια τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Κακά τα ψέματα, το να αμείβεσαι καλά, να κάνεις πολύ καλά τη δουλειά σου και να μένεις με την οικογένειά σου στην Αθήνα θα ήταν επιθυμία πολλών ποδοσφαιριστών. Αυτό ακριβώς συμβαίνει με τον διεθνή επιθετικό από το 2019 μέχρι σήμερα.

Ο μάνατζερ του Αραμπί πράγματι βρέθηκε τις τελευταίες μέρες στην Αθήνα και παρακολούθησε το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ, κάτι όμως που δεν συμβαίνει σπάνια. Δεν είναι λίγες οι φορές που έρχεται στη χώρα μας για να βλέπει τον Γιουσέφ και τους αγώνες του με τους «ερυθρόλευκους». Στην παρούσα φάση δεν υπάρχει εξέλιξη με το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Μαροκινού. Εδώ και αρκετό καιρό συζητούν οι δύο πλευρές, υπάρχει κοινή διάθεση να επεκταθεί η συνεργασία τους, αλλά δεν υπάρχει συμφωνία. Αυτό που προκύπτει, ωστόσο, είναι πως καμία από τις δύο πλευρές δεν κόβει επικοινωνία. Υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση και κατανόηση. Η διοίκηση του Ολυμπιακού αναγνωρίζει πόσο καταλυτικός ήταν και συνεχίζει να είναι ο Αραμπί, ενώ και ο ίδιος κατάφερε μέσω των «ερυθρόλευκων» να επιστρέψει στην Ευρώπη, να παίξει στο Champions League και να πανηγυρίσει τίτλους. Τούτη τη στιγμή, λοιπόν, εξέλιξη δεν υπάρχει. Ο Ολυμπιακός έχει κάνει την πρότασή του, ο Αραμπί έχει ξεκαθαρίσει τι θέλει για να ανανεώσει (μεταξύ άλλων διετές συμβόλαιο που του προσφέρεται, όπως και μπόνους για ευρωπαϊκή παρουσία) και υπάρχει αναμονή. Προφανώς και συμφωνία δεν υπάρχει, διαφορετικά όλα θα είχαν ήδη τελειώσει.

Μένει να φανεί αν στο επόμενο διάστημα γεφυρωθεί η διαφορά ανάμεσα στην ΠΑΕ και στον 35χρονο, ο οποίος ενώ θα μπορέσει να βρει μεγάλο συμβόλαιο στη Μέση Ανατολή, μεγαλύτερο από ό,τι ήδη παίρνει, θα προτιμούσε να μείνει στον Ολυμπιακό. Εδώ άλλωστε έχει όλα όσα ικανοποιούν τον ίδιο και την οικογένειά του. Τα πάντα λοιπόν είναι ανοικτά και μένει να φανεί πού θα καθίσει η μπίλια...

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα