Παναιτωλικός: Συνεχίζει με Αναστασίου

Παναιτωλικός: Συνεχίζει με Αναστασίου

bet365

Τα «καναρίνια» ανακοίνωσαν την ανανέωση της συνεργασίας τους με τον 49χρονο τεχνικό που θα παραμένει στον πάγκο τους.

Επίσημη είναι πλέον η παραμονή του Γιάννη Αναστασίου και την επόμενη σεζόν στον πάγκο του Παναιτωλικού. Με τον 49χρονο τεχνικό υπήρχαν από καιρό προχωρημένες επαφές, απέμεναν ορισμένες τυπικές λεπτομέρειες και σήμερα (7/4) είχαμε τις επίσημες ανακοινώσεις. Αυτόματα η συνεργασία των δύο πλευρών θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν, ενώ ο ίδιος σχολίασε στην επίσημη ιστοσελίδα του club πως «είμαι ευχαριστημένος για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει η ομάδα, η διοίκηση, ο κόσμος του Παναιτωλικού. Συνεχίζουμε τη δουλειά να βάλουμε πιο στέρεες βάσεις και να γίνουμε ακόμα καλύτεροι».


Ο πρόεδρος της ομάδας Μάκης Μπελεβώνης από την πλευρά του είπε πως «η συνέχιση της συνεργασίας με τον Γιάννη Αναστασίου ήταν αυτονόητη. Στο προηγούμενο διάστημα αποδείχτηκε στην πράξη ότι έχουμε την ίδια φιλοσοφία και κοινούς στόχους. Κοινή ήταν και η επιθυμία να συνεχίσουμε προσηλωμένοι στην προσπάθεια να δουλέψουμε για να πάμε τον Παναιτωλικό βήματα μπροστά. Ολοι μαζί να τον κάνουμε ακόμα πιο δυνατό, παραμένοντας προσηλωμένοι στις αρχές και τις αξίες του».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα