ΠΑΣ Γιάννινα: «Κοιτάζει Περέα η Βέρντερ» (vids)

Newsroom
ΠΑΣ Γιάννινα: «Κοιτάζει Περέα η Βέρντερ» (vids)

bet365

Την περίπτωση του επιθετικού του ΠΑΣ Γιάννινα, Χουάν Χοσέ Περέα εξετάζει η Βέρντερ Βρέμμης, με τον 22χρονο Κολομβιανό να έχει τριετές συμβόλαιο με τους Γιαννιώτες.

Μπορεί στην φετινή εξαιρετική πορεία του ΠΑΣ Γιάννινα, η συμβολή της άμυνας να είναι τεράστια, ωστόσο και επιθετικά οι «κυανόλευκοι» έχουν αφήσει το στίγμα τους, κυρίως με τον Χουάν Χοσέ Περέα. Ο Κολομβιανός που σε κάθε αγώνα δίνει το 110% των δυνάμεών του, παλεύοντας σε κάθε φάση, έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον ομάδων.

Μία από αυτές είναι σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Γερμανία, η Βέρντερ Βρέμμης. Οι «πράσινοι» που αγωνίζονται στη Bundesliga 2, εξετάζουν την περίπτωση του 22χρονου ποδοσφαιριστή. Ο Περέα έχει τριετές συμβόλαιο με τους Ηπειρώτες, ωστόσο όπως έχει φανεί και στο παρελθόν, ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν μπαίνει εμπόδιο σε κανέναν παίκτη, αν και η πρόταση είναι αυτή που θέλουν οι άνθρωποι της ομάδας. Μένει να δούμε αν τελικά το ενδιαφέρον θα γίνει μεγαλύτερο και θα υπάρξει επίσημη πρόταση ή θα μείνει φιλολογικό όπως φαίνεται να είναι ως τώρα.

Eπισημαίνεται ότι ο Παναθηναϊκός έχει διατηρήσει ποσοστό μεταπώλησης 20% και το δικαίωμα να «ματσάρει» την πρόταση οποιασδήποτε ομάδας για να πάρει πίσω τον Περέα, αν το επιθυμεί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα