«Ο Ολυμπιακός θέλει τον Αφόνσο Σόουζα από την Μπελενένσες»

Κώστας Τόπας
«Ο Ολυμπιακός θέλει τον Αφόνσο Σόουζα από την Μπελενένσες»

bet365

Δημοσίευμα της «A Βola» αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός έχει στο στόχαστρό του τον νεαρό εξτρέμ της Μπελενένσες, Αφόνσο Σόουζα.

Την περίπτωση του Αφόνσο Σόουζα εξακολουθεί κι εξετάζει ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τους Πορτογάλους. Συγκεκριμένα, η «A Bola» που κάνει λόγο για νέες επαφές των πρωταθλητών Ελλάδας, με την διοίκηση της Πόρτο για τη συμφωνία με τον νεαρό μεσοεπιθετικό.

Οι «Δράκοι» έχουν το 50% των δικαιωμάτων του 22χρονου εξτρέμ, ο οποίος τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί 25 φορές με τη Μπελενένσες με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024, έχοντας μοιράσει δύο ασίστ.

Το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Αφόνσο Σόουζα αποτελεί διακαή πόθο του Πέδρο Μαρτίνς, από τον περασμένο Ιανουάριο, όταν και ακούστηκε για πρώτη φορά το όνομα του για τον Ολυμπιακό.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα