ΠΑΣ Γιάννινα: Άπαντες παρόντες

Newsroom
ΠΑΣ Γιάννινα: Άπαντες παρόντες

bet365

Όλους τους παίκτες στην διάθεσή του είχε στην προπόνηση της Τετάρτης ο Ηρακλής Μεταξάς, κάτι που έχει έχει να συμβεί στον ΠΑΣ Γιάννινα πολλούς μήνες.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι από τις ομάδες που από την αρχή της χρονιάς η ατυχία τους «χτύπησε» την πόρτα, με τα προβλήματα να διαδέχονται το ένα μετά το άλλο. Προβλήματα τραυματισμών με μεγαλύτερο αυτό του Πέδρο Κόντε που έχασε σχεδόν όλη την χρονιά, αλλά και κορονοϊού. Προβλήματα που σε απλά ελληνικά ανάγκασαν τον Ηρακλή Μεταξά να μην έχει σχεδόν ποτέ όλους τους παίκτες στην διάθεσή του.

Αυτό το γράφουμε γιατί την Τετάρτη στην προπόνηση ήταν όλοι παρόντες, με τον τεχνικό των «κυανόλευκων» να δίνει το βάρος στην άμυνα ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό στους «Ζωσιμάδες». Ένα παιχνίδι που είναι εξαιρετικά πιθανό να αγωνιστεί έστω και για λίγα λεπτά ο Κόντε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα