Παναθηναϊκός: Παρών σε μέρος της προπόνησης ο Μακέντα!

Παναθηναϊκός: Παρών σε μέρος της προπόνησης ο Μακέντα!

Κώστας Ζάλιαρης
Παναθηναϊκός: Παρών σε μέρος της προπόνησης ο Μακέντα!

bet365

Ο Φεντερίκο Μακέντα έπειτα από δυο μήνες επανήλθε σε κανονική προπόνηση του Παναθηναϊκού, έστω κι αν αυτό αφορούσε ένα κομμάτι του προγράμματος των συμπαικτών του!

Το ένα χαρμόσυνο μετά το άλλο στον Παναθηναϊκό, αφού, μερικές ώρες μετά τη νίκη (2-1) εππί του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της Λεωφόρου, ο Κίκο Μακέντα έδειξε ότι όσο πάει δυναμώνει και ετοιμάζεται σιγά – σιγά να πατήσει περισσότερο το γκάζι.

Για πρώτη φορά έπειτα από δυο μήνες ακολούθησε μέρος της κανονικής προπόνησης το πρωί της Δευτέρας στο Κορωπί και εν συνεχεία επιδόθηκε σε ατομικό.

Φυσικά όσοι αγωνίστηκαν την Κυριακή απέναντι στον «δικέφαλο του βορρά» έκαναν αποθεραπεία και οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με παιχνίδι κυκλοφορίας μπάλας και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.

Ατομικό έκανε ο Λούντκβιστ, ενώ σε θεραπεία υποβλήθηκε ο Βιγιαφάνιες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα