ΠΑΣ Γιάννινα: Ολα δείχνουν επιστροφή Κόντε

Newsroom
ΠΑΣ Γιάννινα: Ολα δείχνουν επιστροφή Κόντε

bet365

Ο Ισπανός επιθετικός του «Αγιαξ της Ηπείρου» αναμένεται να είναι στην αποστολή για την επερχόμενη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

Η ώρα της μεγάλης επιστροφής έφτασε για τον Πέδρο Κόντε. Ο Ισπανός επιθετικός του ΠΑΣ Γιάννινα υπέστη ρήξη χιαστού τη 2η αγωνιστική της κανονικής διάρκειας κόντρα στον Παναθηναϊκό τον περασμένο Σεπτέμβριο και έκτοτε είχε τεθεί νοκ άουτ.


Το τελευταίο διάστημα είχε μπει σε φουλ ρυθμούς και μάλιστα αν δεν ταλαιπωρούνταν από μία ίωση θα ήταν, κατά πάσα πιθανότητα, στην αποστολή της αναμέτρησης με τον Αρη. Αυτό όμως δεν συνέβη και πήγε λίγο «πίσω», αλλά πλέον όλα δείχνουν πως θα συμπεριληφθεί σε εκείνη του «Αγιαξ της Ηπείρου» που ακολουθεί (10/4), κατά σύμπτωση πάλι με το «τριφύλλι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα