«Ο Τσούμπερ παραμένει σημαντικός για την ΑΕΚ, δεν επιστρέφει στην Άιντραχτ»

«Ο Τσούμπερ παραμένει σημαντικός για την ΑΕΚ, δεν επιστρέφει στην Άιντραχτ»

Newsroom
«Ο Τσούμπερ παραμένει σημαντικός για την ΑΕΚ, δεν επιστρέφει στην Άιντραχτ»

bet365

Στην Γερμανία θεωρούν βέβαιη την παραμονή του Στίβεν Τσούμπερ στην ΑΕΚ και τη νέα σεζόν, καθώς δεν πρόκειται να επιστρέψει στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Στο ζήτημα παραμονής του Στίβεν Τσούμπερ στην ΑΕΚ, αναφέρθηκε η ιστοσελίδα της Φρανκφούρτης, «fr.de», τονίζοντας ότι ο 30χρονος Ελβετός μεσοεπιθετικός νιώθει άνετα στην ομάδα.

Μάλιστα, το εν λόγω δημοσίευμα τονίζει ότι ο Τσούμπερ δεν θα επιστρέψει στην Άιντραχτ, ακόμα και αν η Ένωση δεν ενεργοποιήσει την ρήτρα αγοράς του το καλοκαίρι.

«Πραγματοποίησε ένα νέο ξεκίνημα στην Ελλάδα. Μπήκε από την αρχή δυνατά στο πρωτάθλημα, πετυχαίνοντας πέντε γκολ και βγάζοντας δύο ασίστ στα πρώτα εφτά παιχνίδια. Στη συνέχεια τα στατιστικά του έπεσαν, αλλά παραμένει σημαντικός για την ΑΕΚ, ενώ και ο ίδιος νιώθει πολύ άνετα στην ομάδα του. Ο σύλλογος έχει δικαίωμα αγοράς του. Σε κάθε περίπτωση, όμως, δεν θα υπάρξει επιστροφή γι’αυτόν στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης», αναφέρει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ των Γερμανών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα