Σιμάνσκι: «Αντιδράσαμε και παίρνουμε αυτοπεποίθηση»

Σιμάνσκι: «Αντιδράσαμε και παίρνουμε αυτοπεποίθηση»

Newsroom
Σιμάνσκι: «Αντιδράσαμε και παίρνουμε αυτοπεποίθηση»

bet365

Ο σκόρερ του γκολ της ΑΕΚ στο 1-1 με τον Ολυμπιακό στάθηκε στην αντίδραση που έβγαλε η Ένωση μετά το τέρμα των «ερυθρόλευκων», προσθέτοντας πως οι κιτρινόμαυροι παίρνουν αυτοπεποίθηση ενόψει του αγώνα με τον Άρη που ακολουθεί.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νταμιάν Σιμάνσκι στη NOVA:

Για την ισοπαλία: «Ήταν ένα μοιρασμένο ματς. Είχαμε ένα καλό 20λεπτο, δεχθήκαμε το γκολ, αλλά αντιδράσαμε και ήταν μια δίκαιη ισοπαλία».

Για το τι συνέβη στο γκολ που δέχθηκε η ΑΕΚ: «Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Αυτό που ξέρω είναι ότι αντιδράσαμε. Δεν μας επηρέασε αυτό και καταφέραμε να σκοράρουμε».

Για το ότι σκόραρε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και η ΑΕΚ νίκησε, ενώ σήμερα σημείωσε ακόμα ένα γκολ σε ντέρμπι και η ΑΕΚ πήρε την ισοπαλία: «Εχω σκοράρει με το κεφάλι και τα δύο φετινά γκολ. Θεωρώ δίκαιη την ισοπαλία. Μας δίνει περισσότερη αυτοπεποίθηση απέναντι στον Άρη».

Για τη συνεργασία του με τον Κριχόβιακ: «Έχουμε ξαναπαίξει στο παρελθόν με αντίπαλο την Εθνική Γαλλίας. Είναι κάτι πολύ καλό για μένα. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης. Βοηθάμε ο ένας τον άλλο, ενώ μιλάμε και την ίδια γλώσσα».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα