Φορτούνης: Επέστρεψε ύστερα από 316 ημέρες

Φορτούνης: Επέστρεψε ύστερα από 316 ημέρες

Newsroom
Φορτούνης: Επέστρεψε ύστερα από 316 ημέρες

bet365

Ο «κάπτεν» του Ολυμπιακού αγωνίστηκε απόψε με την πρώτη ομάδα των «ερυθρολεύκων», για πρώτη φορά μετά τη ρήξη χιαστού που υπέστη πέρσι το καλοκαίρι

Η στιγμή της μεγάλης επιστροφής του Κώστα Φορτούνη έφτασε, καθώς ο 30χρονος μεσοεπιθετικός έπαιξε και πάλι απόψε (3/4) με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού και σταδιακά αφήνει πίσω το σοβαρό τραυματισμό που υπέστη το περασμένο καλοκαίρι.

Ο «κάπτεν» των «ερυθρολεύκων» έπαθε ρήξη χιαστού στις 26 Ιουνίου του 2021 στο φιλικό με τη Βόλφσμπεργκερ, έκτοτε αγωνίστηκε δύο φορές με τη Β ομάδα του club και πριν από λίγο αντικατέστησε τον Μαντί Καμαρά στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Οι φίλοι των Πειραιωτών των αποθέωσαν και αυτόματα έπαιξε ξανά με την πρώτη ομάδα των πρωταθλητών για πρώτη φορά μετά τις 22 Μαΐου του 2021 και τον τότε τελικό του Κυπέλλου, δηλαδή ύστερα από 316 ημέρες.

...

...

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα