Γιοβάνοβιτς: «Κερδίσαμε στις λεπτομέρειες και μας έδωσε ψυχολογία και μεγάλη ανάσα» (vid)

Newsroom
Γιοβάνοβιτς: «Κερδίσαμε στις λεπτομέρειες και μας έδωσε ψυχολογία και μεγάλη ανάσα» (vid)

bet365

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς που για πρώτη φορά φέτος πανηγύρισε τόσο έντονα μια νίκη του Παναθηναϊκού, ανέφερε πως το 2-1 επί του ΠΑΟΚ έδωσε στους «πράσινους» ψυχολογία για την συνέχεια.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε του ΠΑΟΚ με 2-1, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να πανηγυρίζει τη νίκη περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Μετά το τέλος της αναμέτρησης μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV ο Σέρβος ανέφερε τα εξής: «Ήταν πολύ σημαντικό παιχνίδι καθώς παίζαμε απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα που είχε το μομέντουμ. Είχαμε δύο ισόπαλα αποτελέσματα και σίγουρα η νίκη μας έδωσε ελπίδες για το να βγούμε στην τρίτη θέση. Σήμερα, κερδίσαμε στις λεπτομέρειες και μας έδωσε ψυχολογικά μία μεγάλη ανάσα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα