Κ19 Άρης - ΠΑΟΚ 1-0: Οι «κίτρινοι» πήραν το ντέρμπι και ο Παναθηναϊκός στέφθηκε πρωταθλητής (vid)

Newsroom
Κ19 Άρης - ΠΑΟΚ 1-0: Οι «κίτρινοι» πήραν το ντέρμπι και ο Παναθηναϊκός στέφθηκε πρωταθλητής (vid)

bet365

Η Κ19 του Άρη επικράτησε της αντίστοιχης ομάδας του ΠΑΟΚ με 1-0 και με αυτόν τρόπο κρίθηκε και ο τίτλος μιας και ο Παναθηναϊκός κατέκτησε και μαθηματικά το φετινό πρωτάθλημα.

Με ένα γκολ στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα, η Κ19 του Άρη επικράτησε του ΠΑΟΚ, «ζευγαρώνοντας» μάλιστα τις νίκες του στο πρωτάθλημα και φυσικά να πάρει και μια νίκη γοήτρου. Συγκεκριμένα, στο 94' ο αριστερός μπακ του Άρη, Χρυσόπουλος, έπειτα από μία κούρσα από τα αριστερά, έκανε το γύρισμα στην καρδιά της μεγάλης περιοχής του ΠΑΟΚ κι ο Αλμυράς, οποίος είχε περάσει λίγο νωρίτερα ως αλλαγή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 των «κίτρινων».

Με αυτό το αποτέλεσμα, κρίθηκε και ο φετινός τίτλος του πρωταθλήματος. Μετά την ήττα από τον Άρη, ο ΠΑΟΚ έμεινε στους 46 βαθμούς, τέσσερις λιγότερους από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό, μία στροφή πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Oπερ και σημαίνει ότι οι «πράσινοι» εξασφάλισαν και μαθηματικά τον τίτλο, ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής.

Άρης: Αβραμίδης, Μαρμαρίδης, Χρυσόπουλος, Καραμανλής, Ασλανίδης, Σαλιάρης, Πάγιος, Σγουρός, Τσαπακίδης, Χατζηιωάννου, Παναγίδης

ΠΑΟΚ: Μοναστηρλής, Τασιούρας, Κιτσάκης, Τσιακούμης, Τσίκος, Ζίλο, Σμυρλής, Ρουμαντσίεβ, Μπάμπουρας, Καλόγηρος, Σπυράκος

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

  1. Παναθηναϊκός 50 βαθμούς - 23 αγώνες
  2. ΠΑΟΚ 46 βαθμούς - 22 αγώνες
  3. Αστέρας Τρίπολης 45 βαθμούς - 23 αγώνες
  4. ΠΑΣ Γιάννινα 42 βαθμούς - 23 αγώνες
  5. Άρης 37 βαθμούς - 23 αγώνες
  6. Απόλλων Σμύρνης 34 βαθμούς - 23 αγώνες
  7. Ατρόμητος 32 βαθμούς - 23 αγώνες
  8. Ολυμπιακός 27 βαθμούς - 22 αγώνες
  9. Ιωνικός 26 βαθμούς - 22 αγώνες
  10. ΟΦΗ 25 βαθμούς - 23 αγώνες
  11. Παναιτωλικός 21 βαθμούς - 23 αγώνες
  12. Βόλος 13 βαθμούς - 23 αγώνες
  13. Λαμία 10 βαθμούς - 23 αγώνες
@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα