Σονί: «Όνειρο το να αγωνιστώ στο Μουντιάλ»

Newsroom
Σονί: «Όνειρο το να αγωνιστώ στο Μουντιάλ»

bet365

Ο επιθετικός του Αστέρα Τρίπολης εξέφρασε την ανυπομονησία του και τη μεγάλη του επιθυμία για να βρεθεί στην αποστολή του Καμερούν που θα συμμετέχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο Κέβιν Σονί βρίσκεται τελευταία στις κλήσεις της Εθνικής Καμερούν, η οποία θα βρεθεί στα τελικά του Μουντιάλ στο Κατάρ. Ο Καμερουνέζος φορ του Αστέρα Τρίπολης έχει βάσιμες ελπίδες να βρίσκεται και στις κλήσεις του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος για τα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και παραδέχθηκε πως αποτελεί το μεγάλο του όνειρο.

Ο Σονί είπε στην κάμερα της NOVA μετά το ισόπαλο 0-0 με τον Ατρόμητο:

Για το ματς: «Η ομάδα έκανε μια αρκετά καλή εμφάνιση. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες όμως το αποτέλεσμα ήταν καρπός της εξαιρετικής δουλειάς του Γιαννιώτη. Ικανοποιημένοι για την εμφάνιση, όμως όχι για το αποτέλεσμα».

Για την πρόκριση του Καμερούν στο Κατάρ: «Για μένα και για κάθε ποδοσφαιριστή είναι όνειρο να αγωνιστεί με το εθνόσημο και ακόμα περισσότερο σε ένα Μουντιάλ. Έχω δουλέψει πολύ για να φτάσω σε αυτό το σημείο και πλέον όλοι μετράμε τις μέρες για να πάμε στο Κατάρ».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα