Κόουλμαν: «Ο Γιαννιώτης πήρε το παιχνίδι»

Newsroom
Κόουλμαν: «Ο Γιαννιώτης πήρε το παιχνίδι»

bet365

Ο Ουαλός προπονητής του Ατρόμητου εξήρε την απόδοση του Ανδρέα Γιαννιώτη στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Κόουλμαν επισήμανε στη NOVA: «O Aνδρέας ήταν πολύ καλός σήμερα. Χρειάζεσαι κάθε παίκτη και ο Γιαννιώτης πήρε σήμερα το παιχνίδι. Όλοι οι παίκτες δούλεψαν σκληρά, ήταν δύσκολο για τις ομάδες λόγω του αέρα. Για εμάς ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι λόγω της θέσης που βρισκόμαστε. Ο Αστέρας έκανε μία εκπληκτική σεζόν και του δίνουμε συγχαρητήρια. Ήταν ένας κρίσιμος βαθμός για εμάς, να δώσουμε συγχαρητήρια στους παίκτες μας που τα έδωσαν όλα, δούλεψαν σκληρά και πήραμε αυτό τον σημαντικό βαθμό».

Ακόμα επισήμανε για:

Τη μάχη της παραμονής: Μένουν πέντε παιχνίδια. Το μήνυμά μου προς στους παίκτες μας είναι μην κοιτάτε τους αντιπάλους. Πρέπει να βλέπουμε τι κάνουμε εμείς. Σημαντικότερο είναι το επόμενο παιχνίδι. Πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτό, να κάνουμε τη δουλειά μας και θα πάμε με την ίδια νοοτροπία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα