ΟΦΗ: Η 5η ομάδα που θα έχει χρησιμοποιήσει τρεις διαφορετικούς γκολκίπερ

ΟΦΗ: Η 5η ομάδα που θα έχει χρησιμοποιήσει τρεις διαφορετικούς γκολκίπερ

Newsroom
ΟΦΗ: Η 5η ομάδα που θα έχει χρησιμοποιήσει τρεις διαφορετικούς γκολκίπερ

bet365

Ο νεαρός Μανδάς αναμένεται να ντεμπουτάρει αύριο για τους Κρητικούς και μέχρι σήμερα μόνο τέσσερις ομάδες στην κατηγορία έχουν δώσει χρόνο συμμετοχής σε τρεις πορτιέρο τους.

Το ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΟΦΗ αναμένεται να κάνει αύριο (2/4) ο Χρήστος Μανδάς που τον Γενάρη πραγματοποίησε το δρομολόγιο Περιστέρι-Ηράκλειο. Η απουσία των Ντεβί Επασί και Μπόι Βάτερμαν από το ματς με τη Λαμία θα φέρει, εκτός απρόοπτου, τον 21χρονο πορτιέρε κάτω από τα γκολπόστ των Κρητικών και αυτόματα θα γίνουν η 5η ομάδα της κατηγορίας που θα έχει χρησιμοποιήσει, έστω και για λίγα λεπτά, τρεις διαφορετικούς γκολκίπερ στο φετινό πρωτάθλημα.


Μέχρι στιγμής το έχει πράξει η ΑΕΚ με τους Τσίτσαν Στάνκοβιτς (15), Παναγιώτη Τσιντώτα (12), Βασίλη Χατζηεμμανουήλ (1), ο Αρης με τους Χούλιαν Κουέστα (19), Μάριο Σιαμπάνη (5), Ντένις Σέζαρ (4), ο Παναιτωλικός με τους Νίκος Μελίσσα (16), Γιάννη Ανέστη (7), Ντιέγκο Ροντρίγκες (5) και ο Βόλος με τους Μπόρις Κλέιμαν (18), Μάτιτς Κότνικ (7), Συμεών Παπαδόπουλο (4), όμως πλέον και ο ΟΦΗ θα μπει σε αυτό το γκρουπ.

Ανεξαρτήτως μάλιστα εάν θα παίξει στο ΔΑΚ ο Μανδάς ή κάποιος άλλος, αφού οι Επασί, Βάτερμαν (19 και 8 εμφανίσεις αντίστοιχα) έμειναν εκτός αποστολής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα