Νιόπλιας: «Πολλές φορές ψάχνουμε δικαιολογίες που δεν υπάρχουν» (vid)

Νιόπλιας: «Πολλές φορές ψάχνουμε δικαιολογίες που δεν υπάρχουν» (vid)

Newsroom
Νιόπλιας: «Πολλές φορές ψάχνουμε δικαιολογίες που δεν υπάρχουν» (vid)

bet365

Ο Νίκος Νιόπλιας μίλησε για τον σαββατιάτικο (2/4, 16.00) αγώνα του ΟΦΗ εναντίον της Λαμίας και υποστήριξε ότι πολλές φορές η ομάδα του ψάχνει δικαιολογίες που δεν υπάρχουν.

Ο προπονητής του ΟΦΗ, Νίκος Νιόπλιας, ανέφερε για τον προσεχή αγώνα εναντίον της Λαμίας, που θα γίνει το Σάββατο (2/4, 16.00, CS2HD) για την 2η αγωνιστική των play outs:

«Σίγουρα εφέτος ήταν το χειρότερό μας ημίχρονο αυτό με τον Ιωνικό. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλοί, αλλά δεν μείναμε ικανοποιημένοι ούτε από το αποτέλεσμα (2-3) ούτε και γενικά από το παχνίδι. Πρέπει να αλλάξουμε mentalité, πολλές φορές ψάχνουμε δικαιολογίες που δεν υπάρχουν. Ότι δεν έχουμε κίνητρο. Κίνητρο είναι το ίδιο το ποδόσφαιρο, το παιχνίδι. Πάντα πρέπει να βρίσκουμε μόνοι μας κίνητρο. Η αλήθεια είναι ότι παίζουμε με μια ομάδα που καίγεται για τους βαθμούς. Θα βρούμε πολλή αντίσταση, οι άνθρωποι θα παίξουν για το αποτέλεσμα. Είναι περίεργο γήπεδο, κλειστό, μικρό, δεν ξέρω αν είναι σε καλή κατάσταση ο αγωνιστικός χώρος και πρέπει να προετοιμαστούμε. Με την έναρξη του παιχνιδιού πρέπει να προσαρμοζόμαστε στις απαιτήσεις που έχει».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα