«Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και Βέρντερ ενδιαφέρονται για τον Κιομουρτζόγλου»

Newsroom
«Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και Βέρντερ ενδιαφέρονται για τον Κιομουρτζόγλου»

bet365

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Bild, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και Βέρντερ Βρέμης ενδιαφέρονται για τον ομογενή μέσο της Χέρακλες, Ορέστη Κιομουρτζόγλου.

Στο στόχαστρο των «αιωνίων» βάζει η γερμανική Bild, τον 23χρονο ομογενή αμυντικό μέσο της Χέρακλες, Ορέστη Κιομουρτζόγλου. Όπως σημειώνει ωστόσο το δημοσίευμα, για τον Ελληνογερμανό μέσο εκτός από τον Ολυμπιακό και το Παναθηναϊκό, υπάρχει ενδιαφέρον κι από την Βέρντερ Βρέμης, η οποία έχει ξεκινήσει τον μεταγραφικό της σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν.

Η Bild τονίζει ότι ο Κιομουρτζόγλου δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην ομάδα της Βρέμης, ακόμη κι αν την έβρισκε ξανά στη δεύτερη κατηγορία η επόμενη χρονιά.

Ο Κιομουρτζόγλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μόναχο, ωστόσο ο πατέρας του κατάγεται από την Θεσσαλονίκη προτού μεταναστεύσει για την Γερμανία.

Το συμβόλαιό του με την Χέρακλες έχει διάρκεια ως το 2023 και τη φετινή σεζόν έχει καταγράψει 24 συμμετοχές έχοντας απολογισμό δύο τέρματα στην Eredivisie.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα