Άρης: Ο απολογισμός του απέναντι στον ΠΑΣ είναι 33 τελικές και μηδέν γκολ

Newsroom
Άρης: Ο απολογισμός του απέναντι στον ΠΑΣ είναι 33 τελικές και μηδέν γκολ

bet365

Η άμυνα του ΠΑΣ Γιάννινα είναι η μοναδική που δεν κατάφερε να παραβιάσει ο Άρης στη διάρκεια της χρονιάς παρότι μέτρησε 33 τελικές προσπάθειες.

Το πρόβλημα με τις κλειστές άμυνες είναι αναγνωρισμένο και άλυτο για τον Άρη, αυτό πλήρωσε σε μεγάλο βαθμό και στους δύο αγώνες που προηγήθηκαν με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο πλαίσιο της κανονικής διάρκειας του Πρωταθλήματος. Στην πραγματικότητα, κάθε φετινό παιχνίδι με τους Ηπειρώτες είχε οδυνηρό τέλος για τους «κίτρινους» είτε πρόκειται για τη νύχτα ντροπής έπειτα από το 0-5 στο «Κλ. Βικελίδης», είτε για τον αγώνα του 2ου γύρου όπου μετά τη νίκη του ΠΑΣ με 2-0 απομακρύνθηκε ο Άκης Μάντζιος από την τεχνική ηγεσία.

Ένα στοιχείο που προκαλεί αίσθηση και πηγάζει μέσα από τη στατιστική απεικόνιση των φετινών αγώνων των δύο ομάδων έχει να κάνει με την αποτελεσματικότητα στις τελικές προσπάθειες. Αν υπάρχει τελειότητα στο ποδόσφαιρο, ο ΠΑΣ σίγουρα την άγγιξε καθώς δεν μπορεί να ερμηνευτεί διαφορετικά το ποσοστό ευστοχίας της τάξεως (σχεδόν) του 50%. Για την ακρίβεια, στα δύο παιχνίδια οι Ηπειρώτες μέτρησαν 15 τελικές προσπάθειες και επτά γκολ!

Ο Άρης είδε την άλλη όψη του νομίσματος, όπως εξάλλου την αντικρίζει στο μεγαλύτερο μέρος της φετινής χρονιάς καθώς η στατιστική δείχνει ότι πρόκειται για μία από τις πιο αναποτελεσματικές ομάδες της Interwetten Superleague. Ειδικότερα, 33 τελικές προσπάθειες είχε στα δύο παιχνίδια με τον ΠΑΣ αλλά γκολ δεν βρήκε. Αυτό θα προσπαθήσει να βρει στον αγώνα (3/4, 17:00) για την 3η αγωνιστική των Playoffs στο «Κλ. Βικελίδης» ο οποίος θεωρείται κομβικός επί του στόχου κατάκτησης της τρίτης θέσης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα