Ανσαριφάρντ: Του έκαναν πάρτι έκπληξη και τον τραυμάτισαν στο μάτι

Ανσαριφάρντ: Του έκαναν πάρτι έκπληξη και τον τραυμάτισαν στο μάτι

Newsroom
Ανσαριφάρντ: Του έκαναν πάρτι έκπληξη και τον τραυμάτισαν στο μάτι

bet365

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ τραυματίστηκε στο μάτι, καθώς οι συμπαίκτες του στην εθνική Ιράν πέταξαν ότι έβρισκαν στον επιθετικό της ΑΕΚ για τα γενέθλια του.

Με αφορμή τα γενέθλιά του στις 3 Απριλίου, οι συμπαίκτες του στην εθνική Ιράν ετοίμασαν ένα πάρτι έκπληξη στον επιθετικό της ΑΕΚ, Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Ο Ιρανός στράικερ έσβησε την τούρτα του και μετά υπήρξε ένας μικρός... πόλεμος, καθώς οι συμπαίκτες του, στα όρια της… πλάκας, του πέταξαν όλα τα διακοσμητικά που είχε πάνω η τούρτα, ένα εξ’ αυτών τον βρήκε στο μάτι και τον τραυμάτισε.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στο Ιράν, οι γιατροί του το έδεσαν, με τον τραυματισμό να αποδεικνύεται μικρός και όχι σοβαρός. Γι' αυτό και δεν υπάρχει κανένας λόγος κινδύνου, ότι θα απουσιάσει από τις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις με την ΑΕΚ.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα