Ιωνικός: Επαγγελματίες οι Κόντε και Γραμμένος

Ιωνικός: Επαγγελματίες οι Κόντε και Γραμμένος

Newsroom
Ιωνικός: Επαγγελματίες οι Κόντε και Γραμμένος

bet365

Οι δύο 19χρονοι ποδοσφαιριστές υπέγραψαν επαγγελματικά συμβόλαια με την ομάδα της Νίκαιας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ιωνικού αναφέρει:

Η ΠΑΕ Ιωνικός ανακοινώνει πως ο Μοχάμεντ Κόντε και ο Δημήτρης Γραμμένος υπέγραψαν τα πρώτα τους επαγγελματικά συμβόλαια.

Ο Ιωνικός αποτελεί έναν σύλλογο που δεν κοιτάζει μόνο το παρόν αλλά και το μέλλον και αρέσκεται να επενδύει στα νέα και ταλαντούχα παιδιά. Η ομάδα μας επιβραβεύει τους νέους ποδοσφαιριστές που δουλεύουν και τους δίνει την ευκαιρία να κάνουν πραγματικότητα το όνειρό τους, παίζοντας στην ανδρική ομάδα.

Ο Μοχάμεντ Κόντε κατάγεται από την Γκάμπια. Γεννήθηκε στις 22 Μαρτίου του 2003 στη Σιέρρα Λεόνα και αγωνίζεται ως χαφ.

Ο Δημήτρης Γραμμένος είναι γεννημένος στις 26 Σεπτεμβρίου του 2003 και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός. Προσφάτως είχε σημειώσει δύο τέρματα στην εκτός έδρας επικράτηση της ομάδας μας επί της Λαμίας με 3-1.

Η οικογένεια του Ιωνικού εύχεται στους δύο ποδοσφαιριστές να έχουν υγεία και να καταφέρουν να ολοκληρώσουν τα όνειρά τους.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα