Παναθηναϊκός: Επέστρεψαν Αλεξανδρόπουλος και Χατζηγιοβάνης

Παναθηναϊκός: Επέστρεψαν Αλεξανδρόπουλος και Χατζηγιοβάνης

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Επέστρεψαν Αλεξανδρόπουλος και Χατζηγιοβάνης

bet365

Με μοναδικό απόντα τον Φώτη Ιωαννίδη συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, καθώς επέστρεψαν οι Τάσος Χατζηγιοβάνης και Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος.

Στην διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το κυριακάτικο ντέρμπι του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο τέθηκαν οι Τάσος Χατζηγιοβάνης και Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος που ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με την Εθνική Ελλάδος.

Ο Χατζηγιοβάνης μπήκε ως αλλαγή στο παιχνίδι με την Ρουμανία στο 81' και απέναντι στο Μαυροβούνιο στο 61'. Ο Αλεξανδρόπουλος πάτησε χορτάρι στο 81' στο γήπεδο της Στεάουα Βουκουρεστίου ενώ στη Ποντγκόριτσα μπήκε στο 75'.

Μοναδικός απόντας; Ο Φώτης Ιωαννίδης, ο οποίος θα ενσωματωθεί την Τετάρτη στις προπονήσεις του ''τριφυλλιού'', καθώς απόψε η Εθνική Ελπίδων αντιμετωπίζει την Πορτογαλία.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, τακτική και παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Μακέντα, Λούντκβιστ.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα