ΠΑΟΚ: Πρώτα ο Παναθηναϊκός, μετά η Μαρσέιγ…

ΠΑΟΚ: Πρώτα ο Παναθηναϊκός, μετά η Μαρσέιγ…

bet365

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ επέστρεψαν στις προπονήσεις και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για την εκτός έδρας αναμέτρηση την Κυριακή (3/4) κόντρα στον Παναθηναϊκό.

«Το επόμενο παιχνίδι είναι πάντα το πιο σημαντικό, έτσι ο Δικέφαλος έχει το μυαλό του στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό για τα Play Offs της Super League Interwetten», σημειώνει χαρακτηριστικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ στη σημερινή ενημέρωσή της για την επιστροφή της ομάδας στις προπονήσεις, μετά το διήμερο ρεπό που έδωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.

Ο Ρουμάνος τεχνικός του «Δικεφάλου» περιμένει τις επιστροφές των διεθνών, που θα αρχίσουν να επιστρέφουν από την Τετάρτη (30/3) στις προπονήσεις προκειμένου να καταστρώσει τα πλάνα του για το εκτός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Για το πρώτο ραντεβού με τη Μαρσέιγ υπάρχει χρόνος για να μπει στο μυαλό των ποδοσφαιριστών και του τεχνικού επιτελείου.

Το πρόγραμμα της Τρίτης (29/3) αφορούσε την κυκλοφορία της μπάλας και την ανάπτυξη από τη ζώνη της άμυνας με εκδήλωση επίθεσης τόσο από τα άκρα όσο κι από τον άξονα. Στο τελευταίο κομμάτι της προπόνησης οι μεσοεπιθετικοί δούλεψαν ατομικά στα τελειώματα.

Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο συνέχισε ειδικό ατομικό πρόγραμμα, ενώ εκτός προπονήσεων ακολουθώντας το δικό του πρόγραμμα ενδυνάμωσης είναι και ο Γιάννης Μιχαηλίδης, που την Κυριακή αναχωρεί για τη Λισαβόνα προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση στους χιαστούς.

@Photo credits: PAOK FC

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα