ΠΑΟΚ: Κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το ματς στο «Βελοντρόμ»

ΠΑΟΚ: Κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το ματς στο «Βελοντρόμ»

bet365

Από το πρωί της Τετάρτης (30/3) θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα Μαρσέιγ-ΠΑΟΚ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτύου, για τους φίλους του «Δικεφάλου».

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξασφάλισε πάνω από 3.000 εισιτήρια για τον πρώτο αγώνα κόντρα στη Μαρσέιγ και από το πρωί της Τετάρτης (30/3) στις 09:00 ξεκινάει η διαδικτυακή διάθεσή τους.

Όπως αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, η ηλεκτρονική διάθεση θα είναι διαθέσιμη μέχρι εξαντλήσεως των εισιτηρίων και με καταληκτική ημερομηνία αγοράς την Τρίτη (5/4) στις 17:00.

Οι τιμές εισιτηρίων είναι για το Sector: DJB (1st class) στα 39 ευρώ και για τα Sector: DJB AJB, AQJ, KJB, KQJ, QJB, LJB, MJB, CJB, BJB, RJB, AAJB (Fans) στα 20 ευρώ.

Διευκρινίσεις

  • Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση του ονοματεπωνύμου & του αρ .πιστοποιητικού (ΑΔΤ / Αρ. Διαβατηρίου) για κάθε κάτοχο εισιτήριου.
  • Είναι υποχρεωτική η καταχώρηση του τηλεφώνου & της διεύθυνσης κατοικίας στον λογαριασμό κάθε χρήστη.
  • Στις ηλεκτρονικές αγορές θα υπάρχει ο περιορισμός του 2 εισιτηρίου ανά λογαριασμό.
  • Σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουμε από τη γηπεδούχο ομάδα θα γίνει αυστηρός έλεγχος ταυτοπροσωπίας έξω από το γήπεδο και θα πρέπει η ταυτότητα του κάθε κατόχου να αντιστοιχεί με το όνομα στο εισιτήριο, αλλιώς δεν θα επιτραπεί η είσοδος στο γήπεδο.
  • Για την είσοδο τους στο γήπεδο, οι φίλαθλοι θα πρέπει να εκτυπώσουν το εισιτήριό τους σε εκτυπωτή.
@Photo credits: INTIME
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα