ΠΑΟΚ: Κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το ματς στο «Βελοντρόμ»

ΠΑΟΚ: Κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το ματς στο «Βελοντρόμ»

bet365

Από το πρωί της Τετάρτης (30/3) θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα Μαρσέιγ-ΠΑΟΚ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτύου, για τους φίλους του «Δικεφάλου».

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξασφάλισε πάνω από 3.000 εισιτήρια για τον πρώτο αγώνα κόντρα στη Μαρσέιγ και από το πρωί της Τετάρτης (30/3) στις 09:00 ξεκινάει η διαδικτυακή διάθεσή τους.

Όπως αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, η ηλεκτρονική διάθεση θα είναι διαθέσιμη μέχρι εξαντλήσεως των εισιτηρίων και με καταληκτική ημερομηνία αγοράς την Τρίτη (5/4) στις 17:00.

Οι τιμές εισιτηρίων είναι για το Sector: DJB (1st class) στα 39 ευρώ και για τα Sector: DJB AJB, AQJ, KJB, KQJ, QJB, LJB, MJB, CJB, BJB, RJB, AAJB (Fans) στα 20 ευρώ.

Διευκρινίσεις

  • Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση του ονοματεπωνύμου & του αρ .πιστοποιητικού (ΑΔΤ / Αρ. Διαβατηρίου) για κάθε κάτοχο εισιτήριου.
  • Είναι υποχρεωτική η καταχώρηση του τηλεφώνου & της διεύθυνσης κατοικίας στον λογαριασμό κάθε χρήστη.
  • Στις ηλεκτρονικές αγορές θα υπάρχει ο περιορισμός του 2 εισιτηρίου ανά λογαριασμό.
  • Σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουμε από τη γηπεδούχο ομάδα θα γίνει αυστηρός έλεγχος ταυτοπροσωπίας έξω από το γήπεδο και θα πρέπει η ταυτότητα του κάθε κατόχου να αντιστοιχεί με το όνομα στο εισιτήριο, αλλιώς δεν θα επιτραπεί η είσοδος στο γήπεδο.
  • Για την είσοδο τους στο γήπεδο, οι φίλαθλοι θα πρέπει να εκτυπώσουν το εισιτήριό τους σε εκτυπωτή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

@Photo credits: INTIME

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα