ΟΦΗ: Με Τοράλ στη Λαμία

ΟΦΗ: Με Τοράλ στη Λαμία

Newsroom
ΟΦΗ: Με Τοράλ στη Λαμία

bet365

Ο Τζον Τοράλ άφησε πίσω τον τραυματισμό του και υπολογίζεται από τον Νίκο Νιόπλια ενόψει του εκτός έδρας σαββατιάτικου αγώνα κόντρα στη Λαμία.

Ήταν 16 Φεβρουαρίου όταν αγωνίστηκε για τελευταία φορά με τη φανέλα του ΟΦΗ ο Τζον Τοράλ (στο εκτός έδρας 2-2 με τον Ατρόμητο). Πέρασε δηλαδή ένας μήνας και πλέον κατά τον οποίο έμεινε εκτός ο Ισπανός λόγω τραυματισμού. Ο αριστεροπόδαρος Ίβηρας προπονήθηκε χωρίς ενοχλήσεις τη Δευτέρα (28/3) και τέθηκε στη διάθεση του Νίκου Νιόπλια για το εκτός έδρας ματς εναντίον της Λαμίας, που θα γίνει το Σάββατο (2/4, 16.00), στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των play outs. Επιστροφή και για τον Μπρους Καμάου.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ:

«Με τους Jon Toral και Bruce Kamau να επιστρέφουν στο κανονικό πρόγραμμα, η ομάδα μας άρχισε σήμερα (28/3) την προετοιμασία της για τον εκτός έδρας αγώνα του Σαββάτου (2/4) με την Λαμία. Η προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις τεχνικής πάσας, παιχνίδι κατοχής και πρόγραμμα στο γυμναστήριο. Ο Luc Castaignos, ο οποίος ξεπέρασε την ίωση που τον κράτησε εκτός το τελευταίο διάστημα, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, με τον Fjorin Durmishaj να συνεχίζει θεραπεία. Από την προπόνηση απουσίασαν οι διεθνείς, Devis Epassy, Vahid Selimovic και Απόστολος Διαμαντής. Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Τρίτη (29/3), στις 10:30».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα